CRA ammentaa inspiraationsa ja taiteelliset virikkeensä usein suomalaisugrilaisesta perinteestä sekä kalevalaisesta myyttisestä maailmankuvasta. Vaikka aika on hämärtänyt menneen maailman ja silta juuriimme on monelta katkennut, on jokaisen suomalaisen sielussa yhä kosketus luontoon ja taikaan. Ihmiset kautta maailman hiljentyvät tulta katsoessaan, elävät maasta ja vedestä, hengittävät ilmaa ja tuntevat tuulen ihollaan. Me olemme kaikki osa ympäröivää luontoa ja tajusimmepa tai emme, olemme erottamattomat luomakunnasta. Tekijät toteuttavat moninaisin keinoin sisäistä näkemystään todellisuudesta, joka kulkee läpi aikojen ja maailmojen.

Cra haluaa toiminnallaan ja työllään tuoda esiin sen muiston, joka voi herättää kaipuun kuunnella itseään hiljaisuudessa, aistia vahvasti ja elää, ihmeellistä ainutlaatuista elämää.

Toivotamme teidät tervetulleeksi sivuillemme, nauttikaa ja kulkekaa hetki kanssamme. Katsokaa ja hämmästelkää maailmaa ja sen eläviä ympärillänne, jokaisen sisällä aurinko, kuu ja taivas tähtineen. Voikaa hyvin!  

 

 

                

           

             

Takaisin etusivulle